15-09-11

Dag 31: Santiago de Compostela - Berchem (1844 km)

En Greetje is terug thuis. Trouwe vriend Marcel is haar gaan afhalen van de vlieghaven deze namiddag en heeft haar thuis gebracht. (Den deze kon dat niet want die moest gaan werken...).

Van de buil is nog weinig te merken (ze kan dat natuurlijk goed verstoppen onder haar blonde krullen), maar de genezende schaafwonden op de linkerschouder zijn nog goed merkbaar. Dat komt dus allemaal wel in orde. Maar ze loopt hier wel een beetje te manken en haar voet is wat gezwollen en dat vind ik erger. Dus morgen om halfnegen naar de dokter en hopen dat het niet erg is. Nogmaals dank, zowel van Greet als van mij voor de steun die we van jullie hebben gekregen. 

Uiteindelijk is deze 4de editie van haar jaarlijkse tochten op Camino-wegen zeker niet de tofste geweest... Het blijft natuurlijk een mooie prestatie van haar, maar de ontgoocheling over de medische problemen waardoor ze meer dan 1 week niet heeft kunnen stappen, het feit dat ze bestolen werd door collega-pelgrims en daarbij de minder goede mentaliteit van verscheiden pelgrims zijn toch zaken die blijven hangen in haar hoofdje...

Maar toch denk ik dat de Camino-microbe bij Greet helemaal niet weg is. We zien wel, hoe het verder loopt in ons leven: misschien zit ik volgend jaar rond deze tijd (bij leven en welzijn) toch wel weer achter mijn PC-tje om reisverslagen te maken. Ik eindig nu mijn blogperiode 2011 met wat ik had beloofd: een foto die ik vanavond heb genomen van ons moedig pelgrimmetje Greet ! Tot ziens allemaal.

DSC01338.JPG

21:09 Gepost door Het thuisfront | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Greet je ziet er in elk geval schitterend uit.
Ik dium dat het morgen bij de dokter allemaal wat mee valt
Wat rusten en de vaderlijke zorgen van Bob zullen wonderen doen .
Groetjes en tot live

Chris

Gepost door: Chris | 15-09-11

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 22-02-15

De commentaren zijn gesloten.