14-09-11

Dag 29: Santiago de Compostela (Finisterra)

Vandaag zijn onze pelgrims naar Finisterra geweest met de bus. Wel een kleine misrekening: 3 uren bus om daar te geraken en 3 uren bus om terug te komen! Dat was wel wat veel van het goede...

In Santiago zijn ze een oude bekende tegengekomen. Ze zijn met de Braziliaan Luis een koffie gaan drinken en wat bij gaan babbelen. Lang kunnen ze mekaar geen gezelschap houden, want Luis moet naar Porto om zijn vlucht huiswaarts te nemen.

Met de voet van Greet gaat het een beetje beter, maar echt goed kan ze het nog niet noemen. Als ze thuis komt, gaat ze langs de dokter om een plaatje te laten nemen, want ze twijfelt nog steeds of het wel tendinitis is. Hoe dan ook: het komt niet door te weinig training, te lang en te veel te stappen, teveel gewicht mee te dragen, te weinig te drinken of te hoge temperaturen te moeten trotseren (dixit Greetje). We zien het wel als ze thuis is en hopen dat alles goed komt.

Ikzelf begin er meer en meer naast te kloppen: vandaag zat ik voor mijn werk in een fabriek in Tienen, terwijl ik in een ziekenhuis in Asse werd verwacht! Maar alles is goed gekomen, beide klanten vonden het niet erg om de dagen om te wisselen. Ik zal nog met mijn kopke in de week vakantie gezeten hebben, denk ik. Het zal wel beteren met de ouderdom zeker?Onbeslist    

00:16 Gepost door Het thuisfront | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een hele DIKKE proficiat Greetje, met deze weeral knappe prestatie, ook al kende je deze keer brute pech! Je zal zeker weer veel te vertellen hebben bij je thuiskomst; We kijken ernaar uit om je te horen vertellen!

Gepost door: Linda De Vogelaere | 14-09-11

Inderdaad weer een mooie prestatie, moeke! En ook al gooide de fysiek dan deze keer wat roet in het eten, toch mogen we ons hoedje weeral afnemen.
Hopelijk kunnen de vele ontmoetingen, de prachtige zichten en vooral de mooie ervaringen de mindere kant overschaduwen en was deze tocht evenzeer de moeite als de voorgaande.

Gepost door: Wim | 14-09-11

De commentaren zijn gesloten.