12-09-11

Dag 28: Padron - Santiago de Compostela (25 km)

De laatste loodjes hebben zwaar gewogen. Maar Greet is eindelijk in Santiago en daar wilde ze naar toe: alles OK dus! Al was er voor vandaag schitterend weer voorspeld, toch zijn ze vanmorgen in de gietende regen vertrokken. Voor Greet niet zo erg, want die zat snel in de bus, voor Michel iets erger want die moest de laatste 25 km nog te voet afleggen. Gelukkig is het rond de middag opgeklaard en om 13u30, onder een stralende zon, is Greet dan mee door de Porto Saxeira de stad binnengewandeld tot op het eindpunt vóór de kathedraal...  

De plannen blijven verder onveranderd: morgen een kijkje nemen of die grote plas er nog ligt achter Finisterra en overmorgen terug in euh, hoe heet die stad ook al weer... En donderdag zit ze 's morgens al om 06u10 op de bus om rond halfzeven zeker in de luchthaven te zijn.

Ik weet het: de blog is saai geworden, het is enkel verslaggeving geworden. En boeiende dingen vertellen over mensen die alle dagen de bus nemen, is moeilijk. We slepen ons dus naar donderdag, gelukkig niet bij meer dan 30°C en niet met een rugzak van 12 of 13kg op onze rug. A working class hero is something to be!

  

23:42 Gepost door Het thuisfront | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Toch mag je ook nu weer terecht fier zijn ! De pech die je kende kon je niet vermijden : que sera, sera ! It's what happens on the camino !
Daardoor werd het voor jou, Greet, een grotere lijdensweg dan het normaal zonder kwetsuur zou kunnen zijn ...
Je hebt gevochten en niet verloren ! Proficiat !

Gepost door: Frank | 13-09-11

Proficiat, Greetje! Ondanks alle tegenslagen toch een welgemeende bravo. Je hebt heel wat moeten verwerken de laatste dagen. Daarom verdien je dubbel en dik de eindzege in Santiago. We kijken uit naar je thuiskomst.

Gepost door: Edithe | 13-09-11

Greet
Geniet toch van Compostela
Het is een zware tocht geweest
Adem eens diep in in Fistera en voel de zee
Het was nu deze keer zo en jij hebt gevochten , afgezien lijflijk maar nog meer emotioneel.
Proficiat
Chris

Gepost door: Chris | 13-09-11

De commentaren zijn gesloten.