02-09-11

Dag 17: Porto (Rustdag)

De pelgrims hebben me een beetje teleurgesteld vandaag! Dat ze een rustdag nemen tot daar toe, maar van de ganse lijst van gisteren hebben ze slechts één adresje afgewerkt...  Ze zijn de kelders van Sandeman gaan bezoeken en hebben al die andere, minder grote en bij de grote massa minder bekende wijnhuizen links laten liggen! Wat kunnen interesses van mensen toch ver uit elkaar liggen!

Verder heb ik geen nieuws. Ik kan enkel vertellen dat ze voor morgen gekozen hebben voor een alternatieve weg langs de kust i.p.v. de drukke weg langs de baan. En dat kan ik alleen maar toejuichen: het is een pak veiliger en de kust is altijd mooi.

Wat mezelf betreft: morgen vertrek ik dus naar Vencimont, ergens in the middle of nowhere tegen de Franse grens aan (Givet en Rocroy klinken misschien iets bekender in de oren?) om te gaan wandelen. En ja Marleen, zaterdag ga ik zowaar 20 km wandelen en ik zal speciaal voor jullie mijn wedervaren in het kort op de blog vermelden!

En beste lezers: nogmaals bedankt voor de toffe reacties op de blog en via email. Alles wat ik schrijf, is afhankelijk van wat de pelgrims zoal hebben meegemaakt die dag. Is dat veel, dan kan ik veel vertellen. Als het weinig is, moet ik een beetje creatief zijn en dat lukt de ene dag al beter dan de andere... Maar al ben ik niet in het Latijn opgevoed: ik heb van thuis meegekregen dat je alles best van de positieve kant bekijkt en dat lachen gezond is. En dat zal ik proberen doen zolang ik kan. En ik hoop dat ik nog lang kan kunnen. Tot de volgende!      

SSA52629.JPG       

00:36 Gepost door Het thuisfront | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.