31-08-11

Dag 16: Saõ Joaõ da Madeira - Porto (35 km)

Yep, de volgende scalp hangt al aan hun gordel te bengelen: Porto is bereikt! Van 6u30 tot 16u00 hebben ze er voor gestreden, maar het zoveelste doel is bereikt. Vanaf nu zullen ze waarschijnlijk wat meer pelgrims zien zeker?

De aangekondigde regen is uitgebleven (met uitzondering van enkele druppels waarvoor ze zelfs hun regenjas niet hoefden aan te trekken). Dat maakt, dat wat we gisteren al hadden gehoopt, dat de temperaturen niet te hoog opliepen en dat ze ideaal wandelweer hadden. Vandaag zijn ze Luis weer tegen gekomen en deze keer hebben ze langer samen gestapt.      

Bij aankomst in Porto zijn ze met drieën eerst een pension gaan zoeken en daarna zijn ze de kathedraal gaan bekijken. Ik neem aan dat ze dan pas morgen Barros, Croft, Dow, Ferreira , Fonseca, Graham, Offley, Osborne, Ramos Pinto, Sandeman en Taylor zullen bezoeken...

Morgen wordt het voor hen een rustdag, voor mij de laatste werkdag.  Volgende week heb ik verlof en trek ik naar Wallonië om te gaan wandelen en zaterdag te fietsen. Voor de blog vind ik wel een oplossing. Ik laat de lieve lezers niet in het ongewisse... Groetjes! 

 

22:00 Gepost door Het thuisfront | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het is en blijft een straffe onderneming die compostellatochten ! We vinden het leuk om de verslagen te lezen en een beetje mee op stap te gaan Groot gelijk dat ze af en toe eens stilstaan om te genieten en een fotootje te trekken . Al die indrukken , dat moet op zich al vermoeiend zijn .
Gaan we ook verslagen krijgen van de wandeltochten in de Ardennen ;-) ?

Gepost door: Marleen Rondeaux-Berghmans | 01-09-11

De commentaren zijn gesloten.