09-09-09

Dag 40: Muxia - Santiago (bis)

Geen nieuws te melden voor vandaag. Alles is verlopen zoals gepland: vanmorgen hebben ze de bus genomen naar Santiago de Compostela. Daar hebben ze uitgezocht wanneer ze de bus naar de luchthaven kunnen nemen.

Morgen tegen 11u00 zouden ze dan moeten opstijgen met een vlucht van Ryanair naar Madrid (als meneer Michael O'Leary zijn job goed gedaan heeft, tenminste...). En vanuit Madrid hebben ze een vlucht naar 'Brussels South'. Wij noemen dat gewoon Charleroi.

Zo komt Greetje voor minder dan 50 Euro met het vliegtuig terug naar huis! (Al goed dat het zo goedkoop is, anders kon ze te voet terugkomen, mijn gedacht!) En als ik op tijd gedaan heeft met werken, sta ik om halfzes in Charleroi de hemel af te staren. Morgen zal er geen blog zijn, want dan ontvangt het thuisfront de hongerige en vermoeide pelgrims. We moeten die dus goed soigneren, ook al komen ze op een donderdagavond, (normaal: volleybalavond) naar huis! Tussen haakjes: het huis is proper. Er zijn vandaag een paar kaboutertjes aan het werk geweest en die hebben alles piekfijn proper gemaakt. Dank u wel kaboutertjes!

Aan alle bloglezers: bedankt voor jullie interesse in de voorbije weken. Wie alles dagelijks heeft gevolgd, krijgt van mij, in gedachte, een medaille voor moed en zelfopoffering! Bedankt!

En zoals gezegd: foto's volgen nog. Hou de blog maar in het oog. 

 

 

21:15 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Intussen is Greetje thuis!

Gepost door: Webmaster | 12-09-09

De commentaren zijn gesloten.