20-08-09

Dag 20: San Esteban - Sebrayo

Wist je dat Michel en Greet 70 jaar getrouwd zijn? Voor Greetje was dat op 7 augustus 33 jaar en voor Michel vandaag 37 jaar. Proficiat aan allebei en ook aan de beide sukkelaars thuis! Redenen om te vieren waren er dus genoeg, zeker omdat ook nog eens een Italiaanse medepelgrimster verjaarde. Toen we met Greetje belden, was het dan ook grote ambiance op de achtergrond, want samen met de Spanjaarden vullen zij de hele (kleine) albergue!

Normaal waren ze tot Colunga gegaan, maar daar waren ze veel te snel. Ze hebben er dus nog een stuk aangebreid tot in Sebrayo. Bijkomende reden was dat de bende Spanjaarden en de Franse en Italiaanse dames ook verdergingen. De Italiaanse jarige en één van de Spaanse vrienden moeten morgen noodgedwongen stoppen, omdat het werk roept (niet iedereen is met pensioen!).

In de voormiddag ging het stappen gepaard met motregen, maar ´s namiddags kwam de zon erdoor en kregen hun kleren ruimschoots kans om te drogen. In Sebrayo stond hun dagteller op 28km.

Het thuisfront bericht vandaag vanuit Cochem, nog steeds onder tropische temperaturen. Vandaag zou het hier met 37 graden de heetste dag van de zomer worden en daar hebben wij ons dagprogramma aan aangepast: dus geen zware sportprestaties meer!

P.S.: Voor de trouwe lezers die vol ongeduld wachten op de keuze van onze pelgrims: het wordt de noordroute!

13:35 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.