17-08-09

Dag 17: Comillas - La Franca

Het is gelukt! We hebben aan de Moezel een internetcafé gevonden in Cochem. En we hebben gisterenavond onze geliefkoosde pelgrim aan de lijn gehad. Dus kunnen we jullie ook van hieruit verslag uitbrengen.

Normaal hadden ze hun dagetappe gepland tot in Unquera. Maar het was alweer hetzelfde liedje: de albergue was reeds compleet vol. Noodgedwongen moesten ze dus verder trekken. En zo werd hun eindpunt een pension in La Franca. Daar zijn ze om 18u aangekomen. Verder was er weinig nieuws te melden, dat wil zeggen: geen pijn aan de benen en nog volop aan het genieten van de mooie natuur! Over gisteren moeten we trouwens nog melden dat het huis van Gaudi enorm mooi was.

Greet heeft ons ook gevraagd om extra groeten te doen aan alle bloglezers. En aangezien wij altijd braaf luisteren naar wat ze zegt, is dat bij deze gebeurd!

 

Het thuisfront op verplaatsing

13:33 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

bewondering voor de moed van beiden Na ons verlof hebben we eindelijk de kans de blog te consulteren. Vanzelfsprekend gaat onze bewondering naar onze zus die pijn bergen en warmte weerstaat en op haar elan van vorig jaar doorgaat.
De volharding voor den Bob is minstens even groot om dag en nacht in volle weduwnaarschap getrouw verslag uit te brengen van de Spaanse epische verhalen uit Baskenland.
Verdere courage toegewenst !

Gepost door: wim van bosstraeten | 17-08-09

hallo Greetje,
na 6 weken uithuizig te zijn, heb ik uw reisverslag weer met grote bewondering gelezen...toch weer een knappe prestatie waar je aan bezig bent. We kunnen weer lezen dat je met volle teugen geniet, maar wees toch voorzichtig met je knieen hoor...
Ook mijn bewondering voor onze verslaggever die in alle eenzaamheid(meestal toch) ons op de hoogte brengt van jouw knappe belevenissen. Greetje we denken aan U en blijven je volgen. Linda

Gepost door: linda | 18-08-09

De commentaren zijn gesloten.