13-08-09

Dag 14: Santander rustdag

Zoals verwacht was er weinig nieuws te rapen vandaag. In de albergue mochten ze geen 2 nachten na mekaar verbijven, maar de sympathieke Franse hospitalero kende een vriendelijke vrouw met een proper pension waar ze slapen konden vinden voor een nacht. Die vrouw was zelfs zo lief dat ze de was heeft gedaan voor hen zonder hiervoor enige vergoeding te willen aannemen.

De rustdag heeft Greet goed gedaan. Michel is de stad gaan verkennen en Greet heeft haar medicatie genomen, heeft de zalf gebruikt en heeft veel gerust en zelfs geslapen vandaag. De enige actie was het bewandelen van de hoofdstraat om eens naar de cathedraal te gaan kijken. Een stempel hebben ze niet kunnen krijgen.

Greet voelt zich in elk geval een stuk beter en morgen hervatten ze hun tocht. Hopelijk zonder pijn deze keer!

23:46 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

terug onderweg ? Dag Greet heeft dat dagje rust geholpen ? Nu na 15 dagen stappen mocht er wel eens een rustdagje af. ( die rustdag in Bilbao zal wel geen echte RUSTdag geweest zijn )

Dus hopelijk terug op stap . Gisteren nog uitgebreid met Angèle gebeld. Altijd leuk om met haar te babbelen . En wat dacht je het ging natuurlijk over jou !
Buen Camino

Chris

PS ook Gerd ( mijn collega ) en Goedele vroegen naar je . Zij beschikken zelf niet op over internet , maar willen graag weten hoe het je vergaat , dus dan speel ik maar voor informatiebron.

Gepost door: chris | 15-08-09

De commentaren zijn gesloten.