09-08-09

Dag 9: Bilbao - Pobeña (Muskiz)

Wéér nachtwerk! Een dagje gaan helpen bij mijn oude voetbalploeg, de dag besloten bij de Chinees en uiteraard daarna nog even de evaluatie van de gedane werken besproken... Het zonnetje brandde een beetje meer dan verwacht deze namiddag met het gevolg dat u voor de eerste keer in deze bloggeschiedenis wordt toegesproken door een halve indiaan! Toch ben ik er vandaag ook in geslaagd om enkele SMS'jes uit te wisselen met mijn favoriete pelgrim, met volgend resultaat:

Vandaag zijn ze pas rond 18u00 aangekomen in de albergue: een afstand gestapt van 33km. Ze hebben vandaag iets meer gedaan dan gepland, omdat ze anders morgen 36km moesten doen met een moeilijker parcours! Nu zitten ze dus in een dorpje waarvan ik de naam heb opgezocht: ik vind een Pobeña en een Muskiz... Ik heb op de kaart gegokt op Pobeña. Ik heb 50% kans nietwaar! Greetje schrijft me dat ze vandaag heel veel toffe mensen heeft ontmoet onderweg en daar ben ik blij om: samen met de pracht van de natuur is het hem daar eigenlijk om te doen, of niet? (Spreek me gerust tegen als het niet zo is, ex-pelgrims!)

Voilà, nog even aftersun bijsmeren en dan wacht het bedje, maar de rust zal kort zijn. Vannacht vertrekken mijn 2 huisgenoten van de laatste week op reis. Ik heb ze met aandrang gevraagd om me te wekken, want ik moet ze toch uitwuiven hé! En morgen om halfnegen staan mijn fietsmakkers al te wachten. Morgenavond krijgen we waarschijnlijk meer nieuws van de pelgrims, want dan lukt hopelijk een telefoongesprek met Greetje.

01:31 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dag Greet en Bob ,

alles gaat blijkbaar zoals het hoort. Greet doet na een rustdag flink wat kilometers , ze geniet blijkbaar nog altijd even erg van haar camino /de natuur en de ontmoetingen . MEER MOET DAT NIET ZIJN !!!
Ondanks de afstand en de zo verschillende dagelijkse beslommeringen van jullie beiden (en mede dankzij de techniek) slagen jullie er toch elke dag in om ons op de hoogte te houden.
Ik ben nu al benieuwd om live de verhalen van Greet te horen. maar daarvoor zullen we nog wat geduld moeten hebben.

Bob verzorg je goed en ik schrijf het hier nog eens zwart op wit : hier mag je altijd een patatje komen eten .

Wens Greet een Buen Camino

Chris

Gepost door: chris | 09-08-09

De commentaren zijn gesloten.