20-07-08

Dag 110: Ribadiso - Arca do Pino

Gegroet, tot u spreekt Stefanie (vriendin van Wim). Met toestemming van de webmaster (gisteren gestrand in Bordeaux) update ik jullie vanuit Italie over de pelgrims in Spanje: als dat geen internationaal verhaal is...

Ik heb zelf jammer genoeg geen nieuwe informatie. Voor diegene die de reacties niet zo nauwgezet volgen, vat ik het nieuws over Greet en Angèle even samen.

Wie denkt dat de dames met Santiago in het vizier op hun lauweren gaan rusten, heeft het mis. Greet legde vandaag 26 km af en Angèle maar liefst 32! Na 33 dagen gescheiden van elkaar, vond omstreeks 16 uur het langverwachte weerzien plaats. Ze eindigden hun dagmars in Arca do Pino op nog maar een boogscheut (19 km) van Santiago.

Morgen vertrekt Greet weer op haar gebruikelijke vroege uur. De wekker in de mobilhome staat niet zo vroeg. Hoe dan ook plannen ze om samen Santiago binnen te wandelen.

Hopelijk volgt snel meer nieuws zodat de trouwe fans ook de laatste kilometers van het pelgrimsduo kunnen volgen!

08:23 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Greetje, proficiat met je uitzonderlijke prestatie. Deze vroege wensen daar we op de dag van je aankomst de huiswacht beginnen bij Marcel en Anita en ik niet weet hoe de computer daar in elkaar steekt. Echt waar , wij staan in bewondering met je prestatie. Geniet nu nog van een deugddoend verlof samen met Bob en we zien elkaar wel eens in Berchem voor het relaas van je tocht. Denise en Broer.

Gepost door: denise en francis | 20-07-08

Achtervolging Fijn dat de pelgrims elkaar weer ontmoet hebben !
Best supporteren we nu voor de achtervolger die beslist Bordeaux al een flink stuk achter zich gelaten heeft. Of niet ?

Gepost door: Rita | 20-07-08

De commentaren zijn gesloten.