16-07-08

Dag 106: Tricastela - Sarria

Vanavond zitten onze pelgrims zeggen en schrijven praktisch even ver van (of even dicht bij) Santiago de Compostela: Greet nog 113 km en Angèle nog 114 km. Ze kunnen dus niet alleen goed stappen, ze kunnen nog goed rekenen ook! Intussen hebben ze al contact gehad via GSM om af te spreken om mekaar nog vóór Santiago op de Camino te ontmoeten! Als dat geen nieuws is! Ik had gedacht om ook hier een extra-nieuwsbericht aan te wijden, maar bij nader inzien laat ik dat voorrecht maar aan onze politiekers of welke naam je ze ook wil geven...

Greet had vanmorgen al door dat ze niet veel zou zien onderweg. Niet dat ze haar bril kwijt was of zo, maar ze had een serieuze afdaling voor de boeg en ze zag de nevel al hangen in het dal. Tijdens de afdaling kwam ze inderdaad in de mist terecht en ze is even de verkeerde weg opgestapt. Gelukkig bleef ze in de goede richting gaan en kon ze iets verder terug aansluiten op de enige, echte Camino Frances. Na 18 km stappen is ze in Sarria aangekomen.

Angèle heeft 27 km gedaan en zit nu in Torre. Ze heeft voor de eerste keer een ooievaar gezien in Spanje en volgens René brengt dat geluk! En na de uitleg die ik van René heb gekregen over het planten van tomaten, het onderhouden van een groententuin, het houden van bijen en nog zoveel andere zaken van de natuur geloof ik alles van hem (toch bijna alles...)!

Bedankt Bob en Frank voor jullie correctie, mijn dagteller was inderdaad bij dag 102 even blijven haperen. Vandaag is dat rechtgezet! 

Sarria wegwijzer

Een voor Angèle en Greet een intussen meer dan bekend beeld: een  wegwijzer op de Camino

00:00 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijne vakantie Wat een machtige tocht maken jullie.

Succes

Gepost door: Annette | 16-07-08

De commentaren zijn gesloten.