11-06-08

Dag 72: Arzacq Arraziguet - Arthez-de-Béarn

Onze dames zijn blijkbaar niet alleen populair bij de bloglezers, ook in het buitenland winnen ze aan (mannelijke) aanhang. Gisteren werden ze op hun dagtocht al vergezeld door medepelgrim Christian en vandaag kwamen daar nog eens 3 andere stappers bij: Marcel, Michel en Jean. Tijdens de dag was het weer extreem warm en zo bereikten ze droog hun eindbestemming na 31 km. In de gîte ontmoetten ze weer enkele oud-bekenden, waaronder een jonge pelgrim die de tocht ook te voet onderneemt en een vrouw uit Wenen die de kilometers met de fiets aflegt. De gîte is eigendom van een bakker en dat heeft als voordeel dat ze morgen met z'n allen in de bakkerij mogen gaan ontbijten. Ovenverse broodjes verzekerd dus!

Ook vanavond werd de innerlijke mens goed versterkt en deed de groep van zes zich tegoed aan een (naar eigen zeggen: rijkelijk) pelgrimsmenu. Het enige minpuntje was het onweer bij het buitenkomen, zodat ze uiteindelijk tóch nog een natte broek haalden. Maar ook dat kon de pret niet drukken, want zo te horen zit de sfeer er nog altijd héél dik in!


Ondertussen kunnen we ook al melden dat René vanmorgen vertrokken is richting Zuid-Frankrijk.

21:54 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Greet en Angèle,
Ik ben blij dat jullie het zo goed stellen. Met heimwee denk ik aan onze dagen samen... in de regen ...wadend door het water... poogend alles droog te krijgen voor de volgende dag. En dan droog terug op stap, de vrijheid ,wandelend n volle natuur ...back to basic . Een bed , een boterham een ontmoeting, de bezorgdheid van stapgenoten , gastheren of het thuisfront... meer moet het niet zijn !

Nu op , ik reken even , 91 km van Saint-Jean Pied de port doe ik een oproep aan alle bloglezers STEUN ANGELE EN GREET VERDER , GEEF HEN EEN DUWTJE IN DE RUG !!! ZE MOETEN DE PYRINEEN OVER !!!

Angèle en Greet ,

op minder dan 100 km van de Spaanse grens
BUEN CAMINO

Van harte Chris

Gepost door: chris | 12-06-08

De commentaren zijn gesloten.