10-06-08

Dag 70: Nogaro - Air sur l'Adour

Eindelijk een beetje een zuiders gevoel! Maar ze hebben er alweer moeten op wachten tot vanavond... Vanmorgen waren ze in de regen vertrokken, tegen de middag hield het op maar bleef de lucht grijs. Pas 's avonds werd het warm en aangenaam.

Vandaag zaten ze de ganse dag in de pure natuur. Ze hebben weer reuzenregenwormen gezien en ja: alweer discussies over de lengte. Er is dan maar een foto getrokken waarop te zien is dat de schoen van Angèle het in lengte moet afleggen tegen de regenworm, wat ons doet veronderstellen dat we over meer dan 30cm praten!

Bekende gezichten van pelgrims hebben ze nog wel gezien vandaag. Al moet worden gezegd dat ze afscheid hebben genomen van de Braziliaanse dames. Ze hebben wel een adres gekregen en zijn uitgenodigd om volgend jaar in Brazilië te gaan wandelen. Naar een Parijzenaar moeten ze een kaartje sturen en hij zal hetzelfde naar hen doen.

Verdere nieuwtjes: volgens hun planning zullen ze zondag in Saint-Jean aankomen. René vertrekt waarschijnlijk woensdag vanuit Lille met de mobilhome, maar zal zijn tijd nemen om naar daar te rijden. Onderweg brengt hij misschien nog een bezoekje aan kennissen, om dan ten laatste zaterdag of zondag in Saint-Jean aan te komen. Goede reis René en kom veilig aan!      

Airsurl'adour
Centrum van Air sur l'Adour

00:11 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.