07-06-08

Dag 68: Condom - Eauze

Waar konden ze veiliger zitten dan in Condom? (Een lullige opmerking misschien, maar ik kon het niet laten...) Vandaag moesten ze echter verder en weer de regen in...

Gelukkig is het na de middag droog geworden en konden ze de regenkledij terug uittrekken. En het is een lange etappe geworden: 34km. Hiermee duwen ze hun gemiddelde per stapdag (de 4 rustdagen dus niet mee gerekend) terug boven de 25 (25,06km per stapdag om correct te zijn!)

De wegen waren vandaag terug beter d.w.z. minder modder en minder losse stenen. Beide dames ondervonden ook geen enkele pijn meer aan de voetjes. Niets dan goed nieuws dus.

We hopen dat jullie de fotootjes die we hebben bijgevoegd vanaf dag 54 hebben gevonden, zodat jullie zelf kunnen vaststellen dat we niet hebben gelogen over de overstromingen en de zware weersomstandigheden. Maar dan hebben jullie ook kunnen zien dat de lach nog steeds op hun gezichtjes staat en daar maken ze ons ook heel blij mee!

 

22:10 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Angele en Greet ,
ik blijf jullie volgen elke dag opnieuw wil ik weten waar jullie aankomen ! 2 jaar geleden liep ik dezelfde etape als jullie vandaag. Evenveel kilometers mar zonder regen . Proficiat ! De Spaanse grens komt in zicht !
Buen Camino

Chris

Gepost door: chris | 07-06-08

De commentaren zijn gesloten.