03-06-08

Dag 64: Lauzerte - Moissac

Vandaag zijn ze weer als trio vertrokken: 1 van de Braziliaanse dames wilde met hen meestappen en heeft dat ook gedaan. De andere twee hebben de asfaltweg genomen omdat de GR te gevaarlijk was gebleken: één van de dames was gevallen en had zich pijn gedaan.

Rond 13u00 ( en 25km verder ) zijn ze in Moissac aangekomen. De man van de gîte vroeg waar ze hadden overnacht en toen ze hem dat zeiden, waarschuwde hij direct voor bedluizen! Resultaat: onze dames hebben weinig van Moissac gezien! Ze zijn onmiddellijk alles beginnen wassen, hebben een spray gekocht bij de apotheker en hebben hun slaapzakken zodanig ingespoten dat we enkel kunnen hopen dat ze zelf niet met de pootjes naar omhoog liggen morgenvroeg!

P.S. Voor de foto's hebben we nog geen tijd gehad: maar beloofd is beloofd: vóór het einde van de week zetten we ze op de blog!

22:56 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bedluizen ?? Die bedluizen, is dat in de gîte van Lauzerte? Moet ik zeker onthouden voor 't volgend jaar...
Groetjes van een fietspelgrim in spé.
Pedro uit Gierle

Gepost door: Pedro | 04-06-08

goed gesprek met gehad rene hier ben ik nog eens proficiat aan jullie beiden daar moet je veel karakter voor hebbe wat jullie daar alemaal mee maken door weer en wind en nog maar te zwijgen over je pijn aan jullie voeten ik bewonder jullie het zal een tocht zijn om nooit te vergeten houd er de moed in en hopelijk is het afscheid niet te erg als jullie wegen splitsen voor u angele komt uw ventje u gezelschap houden en hopelijk vind greet vlug nieuw gezelschap ik denk toch dat jullie elkaar zullen missen na die lange tijd samen en de steun van elkaar als het moeilijk was met de lichaamelijke ongemakken nog veel moed en nog leuke ervaringen toe gewenst tot het einde groetjes uit kasterlee van je schoonzus marie

Gepost door: van gorp maria | 04-06-08

De commentaren zijn gesloten.