28-05-08

Dag 58: Figeac - Brengues

Geen telefonisch contact gekregen... Geen SMS-je gekregen... Hopelijk morgen nieuws...


Update van 30.05.2008:

Regen, regen en nog eens regen. We vallen in herhaling. Ook hier moesten ze al andere wegen opzoeken omdat de Célé-vallei overstroomd was. Speciale melding voor de vissers onder ons (Spits de oren René): de dames hebben ontelbare regenwormen gezien waarvan de gemiddelde lengte volgens de ene verslaggeefster rond de 20cm lag, volgens de beide andere rond de 30cm en zelfs 40cm! Paradijs voor vissers? Of gaat de regel niet op dat hoe groter de worm is, hoe groter de vis is die je bovenhaalt?

De nacht werd doorgebracht in een hotelletje in Brengues na een tocht van 29km. Een kamer van drie maakte de overnachting wel een pak voordeliger!  

Regen

Regen, regen en nog eens regen...

Celé

De Célé buiten haar oevers.

21:33 Gepost door Het thuisfront in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Greet en reisgezellen regelmatig je route gevolgd, en dan denk ik steeds, die is nog aan het stappen... ondertussen vliegt ons leven hier voorbij. Toch lees ik met veel interesse over al die bijzondere ontmoetingen, ik geloof dat je ook echt met jezelf moet afrekenen. Ondertussen was je jarig , proficiat Greetik werd voor de derde keer oma, en Greet maar stappen... ik wens je nog sterke schoenen, en flinke benen.. je bent al over de helft.... heel veel groetjes
Frie

Gepost door: Frie Van peel | 29-05-08

De commentaren zijn gesloten.